Nieuw: instelbaar aanmeldformulier en datingprofielenblokken 06-05-2015

Goed nieuws! Er zijn vandaag twee nieuwe promotools toegevoegd aan Erocash.nl, waardoor het nog makkelijker wordt om gratis aanmeldingen te genereren.

INSTELBAAR AANMELDFORMULIER

Via een instelbaar aanmeldformulier kun je heel snel een aanmeldformulier van een datingsite naar keuze aanmaken en deze op je eigen domeinnaam zetten. Vrijwel alle onderdelen van het aanmeldformulier zijn te stijlen, zoals de kleuren, knoppen en grootte van het aanmeldformulier. Ook is het aanmeldformulier responsive, zodat het formulier in alle soorten browsers en apparaten netjes wordt getoond.

Integreer het aanmeldformulier in je eigen website en genereer tot wel 5 x sneller leden!

DATINGPROFIELENBLOKKEN

Naast het instelbare aanmeldformulier is het nu ook mogelijk om datingprofielen weer te geven op je website. Je bepaalt zelf welk soort profielen er weergegeven moeten worden. Je kan kiezen uit opties als “provincie”, “land”, “geslacht” en “leeftijd”. Ook kan je zelf bepalen hoe groot de thumbs zijn die worden getoond. Voor bijna elke soort formaat zijn er datingprofielen te genereren.

In samenwerking met het instelbare aanmeldformulier kun je met deze twee tools heel eenvoudig een landingspagina of nieuwe website maken.

Mocht je nog vragen hebben over deze twee tools dan horen wij het graag!